Hevostrailerivuokraus

HEVOSTRAILERI ON TÄLLÄ HETKELLÄ HUOLLOSSA, JOTEN EMME OTA VARAUKSIA VASTAAN.

Vuokraamme Atec Starline 1,5 hevosen traileria, joka sijaitsee Kylmälässä Kirkkonummella.

Traileri on siisti ja valoisa, kevyt ja hyvä vetää. Trailerin omamassa on 640 kg ja kokonaismassa 1600 kg. Trailerissa on 7-napainen pistoke ja tarvittaessa saat veloituksetta adapterin 13 -napaiseen. Tällä hetkellä trailerissa on alla kesärenkaat.

Traileriin saa erillisellä sopimuksella myös väliseinän, jolloin siinä voi kuljettaa kahta pientä ponia (esim. russ-ponit tai shetlanninponit), muutoin traileri on tarkoitettu yhdelle hevoselle. Väliseinän ollessa paikallaan myös etu- ja takapuomi on säädettävissä pikkuponin korkeudelle. Takana trailerissa on kärrykoukut ja trailerin sisäpinnat desinfioidaan säännöllisesti.

Hinta
Maanantai – torstai 37 € / päivä
Perjantai – sunnuntai  43 € / päivä
Kaksi päivää  70 €
Useampi päivä  Pyydä tarjous!

Hinnat sisältävät alv 24 %.

Vuokrauksen voi peruttaa viimeistään vuorokausi ennen sovittua vuokrauspäivää. Vuokraaja siivoaa vuokrauksen päätteeksi trailerin, ja siivoamattomasta trailerista veloitetaan jälkikäteen 50 €:n maksu.
Vuokra maksetaan ennakkoon pankkitilille, paikan päällä käteisellä tai yleisimmillä maksukorteilla. Vuokraaja vastaa hevosensa aiheuttamista vahingoista. Trailerissa on kasko, jonka omavastuu on 15 %, minimissään 200 euroa.

Vuokrausehdot

Varaukset

Alla olevasta kalenterista näet tämänhetkisen varaustilanteen.

Yhteydenottopyyntö – hevostrailerivuokraus

Ota yhteyttä mielellään lomakkeen kautta, mutta voit myös lähettää sähköpostia asiakaspalvelu@topiso.fi tai soittaa 044 230 3955.

Autossani oleva vetokoukun pistoke
En osaa sanoa7-napainen13-napainen

Tarvitsen poneja varten väliseinän
En tarvitseKyllä tarvitsen

Sivu on suojattu käyttäen reCAPTCHAa, Googlen tietosuoja ja ehdot.