Hevostrailerivuokraus

Vuokraamme Atec Starline 1,5 hevosen traileria, joka sijaitsee Kylmälässä Kirkkonummella.

Traileri on siisti ja valoisa, kevyt ja hyvä vetää. Trailerin omamassa on 640 kg ja kokonaismassa 1600 kg. Trailerissa on 13-napainen pistoke ja tarvittaessa saat veloituksetta adapterin 7 -napaiseen. Tällä hetkellä trailerissa on alla nastarenkaat. Traileri on katsastettu helmikuussa 2023.

Traileriin saa erillisellä sopimuksella myös väliseinän, jolloin siinä voi kuljettaa kahta pientä ponia (esim. russ-ponit tai shetlanninponit), muutoin traileri on tarkoitettu yhdelle hevoselle. Väliseinän ollessa paikallaan myös etu- ja takapuomi on säädettävissä pikkuponin korkeudelle. Takana trailerissa on kärrykoukut. Trailerin sisäpinnat desinfioidaan säännöllisesti.

Hinta 50 € / päivä sisältää alv 24 %.

Vuokrauksen voi peruttaa viimeistään vuorokausi ennen sovittua vuokrauspäivää. Vuokraaja siivoaa vuokrauksen päätteeksi trailerin, ja siivoamattomasta trailerista veloitetaan jälkikäteen 50 €:n maksu.
Vuokra maksetaan ennakkoon pankkitilille, paikan päällä käteisellä tai yleisimmillä maksukorteilla. Vuokraaja vastaa hevosensa aiheuttamista vahingoista. Trailerissa on kasko, jonka omavastuu on 15 %, minimissään 500 euroa, jota voi kymmenen euron lisämaksulla alentaa 200 euroon.

Vuokrausehdot

Varaukset

Kiireellisissä vuokrauksissa (alle viikon sisään) soitathan 044 230 3955 kello 7-21 välisenä aikana!

Yhteydenottopyyntö – hevostrailerivuokraus

Ota yhteyttä mielellään lomakkeen kautta, mutta voit myös lähettää sähköpostia asiakaspalvelu@topiso.fi tai soittaa 044 230 3955.

  Autossani oleva vetokoukun pistoke
  En osaa sanoa7-napainen13-napainen

  Tarvitsen poneja varten väliseinän
  En tarvitseKyllä tarvitsen

  Haluan pienemmän omavastuun 500€ -> 200€. Vuokrahintaan lisätään +10€.
  EiKyllä +10€

  Sivu on suojattu käyttäen reCAPTCHAa, Googlen tietosuoja ja ehdot.