Toimitusehdot

VUOKRAUSEHDOT

(päivitetty 3.2.2023)

Vakuutus

Vuokratussa hevoskuljetusperävaunussa on liikennevakuutus ja osakasko. Perävaunun omavastuu vahinkotapauksessa on 15 % tai vähintään 500 €. Kymmenen euron lisämaksusta saat laskettua omavastuun 200 euroon. Osakasko kattaa seuraavat osa-alueet: oikeusturva, palo, luonnonilmiö, varkaus ja ilkivalta. Asiakas vastaa hevosen perävaunulle tekemistä vahingoista täysimääräisesti.

Vuokratun kaluston palauttaminen

Vuokrattu kalusto tulee palauttaa samaan paikkaan kuin mistä se on noudettu, ellei muusta paikasta ole sovittu. Hevoskuljetusperävaunu jätetään parkkiin ikkunat suljettuina sekä takapressu alhaalla. Mikäli vuokrattu kalusto palautetaan sovittua palautusajankohtaa myöhemmin ilman vuokralleantajan lupaa, on vuokralleantajalla oikeus veloittaa vuokrakorvaus 50 € ja tarvittaessa vaatia korvaus vuokralleantajalle aiheutuneista muista vahingosta. Vuokrattu kalusto tulee siivota vuokrauksen päätteeksi. Jos hevoskuljetusperävaunu on siivoamatta, siivouksesta veloitetaan 50 €. Sovittaessa asiakas saa veloituksetta lainaan adapterin 13 -napaisesta 7-napaiseen. Jos adapteria ei palauteta tai se hajoaa, siitä veloitetaan 10 €.

Kaluston käyttö

Asiakkaan tulee pitää hyvää huolta kalustosta. Asiakas vastaa tahallisesti tai huolimattomalla käytöllä aiheutetuista vahingoista. Vuokrattua kalustoa saa käyttää ainoastaan asiakas omaan laskuunsa Suomessa. Asiakas vastaa siitä, että vuokrattua kalustoa ja sen käyttöä koskevia voimassaolevia määräyksiä noudatetaan, samoin kuin voimassaolevia pysäköintimääräyksiä. Asiakas vastaa mahdollisista pysäköintimääräyksien rikkomisista tai muusta käytöstä aiheutuneista sakoista ja maksuista sekä maksaa ne. Hevoskuljetusperävaunu on tarkoitettu JOKO yhden hevosen TAI väliseinän ollessa käytössä kahden pienen ponin kuljettamiseen. Asiakas vastaa myös hevosen perävaunulle tekemistä vahingoista. Ajon aikana etu- ja takapuomin on oltava paikoillaan!

Kaluston tarkastaminen ennen käyttöönottoa ja vuokrauksen jälkeen

Asiakkaan tulee tarkastaa hevoskuljetusperävaunu ennen käyttöönottoa ja ilmoittaa mahdollisista vioista VÄLITTÖMÄSTI erikseen soittamalla tai sähköpostitse. Jos vioista ei tehdä ilmoitusta ennen vuokrauksen aloittamista, asiakas vastaa niistä. Käytön jälkeen asiakas kiertää hevoskuljetusperävaunun ja ilmoittaa mahdollisista uusista jäljistä tai vioista. Perävaunun omistaja tarkastaa perävaunun viimeistään palautusta seuraavana päivänä ja on välittömästi yhteydessä, jos uusia vikoja tai jälkiä on ilmennyt.

Vuokrauksen maksaminen

Vuokrauksen hinta on 50 € / alkava vuorokausi ellei toisin sovita. Maksun voi suorittaa paikan päällä joko käteisellä tai yleisimmillä maksukorteilla. Vuokrauksen voi myös maksaa etukäteen pankkitilille Nordea FI30 1544 3000 0422 47. Hinnat sisältävät 24 % alv. Vuokrauksen voi perua ilman kustannuksia 24 tuntia ennen sovittua vuokrausajankohtaa. Jos peruutus tapahtuu tämän jälkeen, vuokraaja maksaa 50 % sovitusta vuokrauksen hinnasta.